Strategische

Planning

Uw doelstellingen worden omgezet in een strategische planning dat als leidraad dient voor de optimalisatie van de teelt.
Meer info

Uitvoerige

Gewasanalyse

Om de vinger aan de pols te kunnen houden, brengt Willem Valstar frequent een bezoek om de teelt uitvoerig te analyseren.
Meer info

Uitgebreide

Rapportage

Na ieder bezoek ontvangt de kweker een uitgebreide schriftelijke rapportage met daarin praktische adviezen en aandachtspunten.
Meer info

StarGrow Consultancy, optimizing the growth

U heeft een groentekwekerij, maar haalt u wel voldoende rendement uit uw gewas? StarGrow Consultancy wijst u de weg naar een optimaal resultaat bij de teelt van tomaten en aubergines. We richten ons daarbij op álle factoren die van invloed zijn op de plantgroei, de productkwantiteit en de productkwaliteit.

Een optimaal teeltklimaat bereiken én behouden, ten gunste van het hoogst haalbare bedrijfsrendement. Dát is wat StarGrow Consultancy voor u kan betekenen. Samen zetten we uw doelstellingen om in een strategisch plan, dat als leidraad dient tijdens het gehele groeiproces van plant en gewas. Daarna volgt er een intensieve teeltbegeleiding waarbij StarGrow Consultancy analyseert, controleert, rapporteert en nieuwe ideeën initieert. Lees meer over onze werkwijze.

Stargrow Consultancy is er ook voor:
Het begeleiden van wetenschappelijke teeltproeven.
Het verzorgen van teelttechnische trainingen.
Wereldwijde ‘Long Distance Support’.

Willem Valstar width=

Laatste nieuws

X-logo

Momenteel liggen al veel (belichte) teelten al enkele weken in de coating. Echter de zomer wil nog niet komen waardoor we best wel wat kostbaar licht verliezen. Een transparant (zomer)doek is nu de winnaar omdat we hiermee selectief licht weg kunnen schermen indien nodig.

‘Er wordt dit jaar minder tomaat op steenwol geteeld’

‘Méér dan 10 procent doekkier levert geen besparing op’

CROPEX week: in Vancouver BC is bij bezoek aan de plantenkweker het gebruik van LED al ingevoerd. Daarmee kan op donkere dagen al flink worden bijgelicht zonder teveel rek op de planten. Ondanks dat energie hier nog betaalbaarder is ziet men toch de grote voordelen van LED.

Stargrow Consultancy is a member of: Cropex Group