Strategische

Planning

Uw doelstellingen worden omgezet in een strategische planning dat als leidraad dient voor de optimalisatie van de teelt.
Meer info

Uitvoerige

Gewasanalyse

Om de vinger aan de pols te kunnen houden, brengt Willem Valstar frequent een bezoek om de teelt uitvoerig te analyseren.
Meer info

Uitgebreide

Rapportage

Na ieder bezoek ontvangt de kweker een uitgebreide schriftelijke rapportage met daarin praktische adviezen en aandachtspunten.
Meer info

StarGrow Consultancy, optimizing the growth

U heeft een groentekwekerij, maar haalt u wel voldoende rendement uit uw gewas? StarGrow Consultancy wijst u de weg naar een optimaal resultaat bij de teelt van tomaten en aubergines. We richten ons daarbij op álle factoren die van invloed zijn op de plantgroei, de productkwantiteit en de productkwaliteit.

Een optimaal teeltklimaat bereiken én behouden, ten gunste van het hoogst haalbare bedrijfsrendement. Dát is wat StarGrow Consultancy voor u kan betekenen. Samen zetten we uw doelstellingen om in een strategisch plan, dat als leidraad dient tijdens het gehele groeiproces van plant en gewas. Daarna volgt er een intensieve teeltbegeleiding waarbij StarGrow Consultancy analyseert, controleert, rapporteert en nieuwe ideeën initieert. Lees meer over onze werkwijze.

Stargrow Consultancy is er ook voor:
Het begeleiden van wetenschappelijke teeltproeven.
Het verzorgen van teelttechnische trainingen.
Wereldwijde ‘Long Distance Support’.

Willem Valstar width=

Laatste nieuws

X-logo

‘Méér dan 10 procent doekkier levert geen besparing op’

CROPEX week: in Vancouver BC is bij bezoek aan de plantenkweker het gebruik van LED al ingevoerd. Daarmee kan op donkere dagen al flink worden bijgelicht zonder teveel rek op de planten. Ondanks dat energie hier nog betaalbaarder is ziet men toch de grote voordelen van LED.

Mooi om te zien hoe een komkommer in de voornacht kan guteren. Vochtbellen langs de bladrand en ook langs de nerven. Dit wel in een klimaat met 100% RV. Kans op meeldauw is op deze wijze enorm! Ontvochtigen is dus noodzaak om het gewas gezond te houden!

‘Zorg tot einde van de teelt voor goed klimaat en open gewas’

Stargrow Consultancy is a member of: Cropex Group