Over StarGrow Consultancy

StarGrow Consultancy wordt gerund door Willem Valstar, een geboren en getogen Westlander met een levenslange ervaring in de glastuinbouw. Als zoon van een auberginekweker groeide Willem letterlijk op tussen de gewassen. Daar wordt al snel duidelijk waar zijn passie ligt. Dus meldt hij zich na de middelbare school aan bij de Hogere Tuinbouwschool in Delft, om zich na vier jaar ingenieur te mogen noemen.

Tussen 2005 en 2013 is Willem Valstar werkzaam bij een internationaal opererend teelttechnisch adviesbureau. Als consultant op het gebied van tomaat en aubergine hield hij zich er voornamelijk bezig met het begeleiden van kwekers uit onder andere Nederland, Polen, Turkije, Oekraïne en de Verenigde Staten.

StarGrow Consultancy

werkwijze

In 2014 besluit Willem Valstar zijn eigen pad te kiezen en wordt hij onafhankelijk consultant. Onder de naam StarGrow Consultancy zet hij zich in om kwekers uit Nederland en andere Europese landen te helpen bij het verbeteren van het bedrijfsrendement. Naarmate de vraag uit verder gelegen landen groeide, specialiseerde StarGrow Consultancy zich ook in het zogenaamde ‘Long Distance Support’. Naast dit alles wordt StarGrow Consultancy in toenemende mate betrokken bij uiteenlopende wetenschappelijke teeltproeven en verzorgt de onderneming teelttechnische trainingen.

‘Up-to-date blijven’

stargrowbg3

StarGrow Consultancy richt zich volledig op de aubergine- en tomatenteelt (tros- en cherrytomaten in het bijzonder). Het optimaliseren van groeiprocessen en bedrijfsrendement is uiteraard de hoofdtaak van de onderneming. Echter, de vele innovaties in de glastuinbouw zorgen ervoor dat ook het optimalisatieproces continu aan verandering onderhevig is. Daarom besteedt StarGrow Consultancy ook veel tijd aan het vergaren van kennis. ‘Up-to-date blijven’, zo luidt het credo. Nieuwe (teelt)technieken, nieuwe glassoorten, nieuwe teeltstrategieën… StarGrow Consultancy zit er bovenop en biedt u steeds de knowhow van nu.

Cropex Group, where nature and knowledge come together

Cropex liggend

Sinds 2014 maakt StarGrow Consultancy deel uit van de Cropex Group, een samenwerkingsverband van dertien onafhankelijke teeltadviesbedrijven. Cropex is in het leven geroepen om kennis te ontwikkelen en te delen. Om elkaar te helpen en sterker te maken. En om uit te groeien tot een kwaliteitslabel dat staat voor vakmanschap en resultaat.

Meer informatie?

Neem gerust contact op via het onderstaande telefoonnummer of stuur een e-mail naar willem@stargrowconsultancy.nl. Ik sta u graag te woord.

+31(0)6-50516100